Devino barman calificat și te vei distra în timp ce muncești!

Ți-ar plăcea să ai un job pe care să îl poți practica oriunde în lume?

Cum ar fi ca atunci când ești la lucru, să poți socializa cu oameni interesanți pe care îi ajuți să se distreze?

Sau poate că ești deja barman și îți dorești să ajungi la următorul nivel.

Citește în continuare pentru a afla mai multe!

Să fii barman înseamnă mult mai mult decât să umpli pahare cu băutură sau să deschizi sticle de bere pentru clienți. Meseria de barman este una foarte frumoasă și îți poate aduce multe satisfacții: de la posibilitatea de a călători și lucra oriunde în lume, până la socializare, distracție și legare a unor prietenii cu oameni plini de viață. Suntem siguri că ai cel puțin câțiva prieteni care sunt barmani și care îți pot confirma aceste lucruri.

Totuși, pentru a deveni un barman de succes și pentru a te bucura de toate aceste beneficii, ai nevoie de o bună pregătire. Așa cum probabil ai mai auzit, există multe oferte de cursuri pentru barmani care îți promit că vei avea succes foarte rapid și fără efort. Aceste promisiuni nu sunt foarte realiste. De asemenea, cum vei ști că diploma pe care o primești este una acreditată? Pentru a primi răspunsuri la aceste întrebări, dar și la altele, citește în continuare!

Ai foarte mult de câștigat dacă devii barman calificat!

-Lucrezi și socializezi într-un mediu unde distracția este mereu prezentă.

-Poți lega prietenii cu cei alături de care te pregătești; actuali și viitori colegi alături de care vei petrece multe moment speciale. De asemenea, de la un anumit nivel există un sentiment de respect reciproc și camaraderie între barmanii profesioniști.

-Barmanii sunt oamenii cu cele mai multe și interesante povești de viață. Doar gândește-te: cât de des ieși în club sau la un bar, într-o săptămână? De maxim 3-4 ori. Dar barmanii sunt mereu acolo, în mijlocul distracției și al serilor de neuitat.

-Vei ajunge să legi prietenii cu unii dintre clienții tăi – oameni interesanți și sociabili, și îi vei face fericiți, pentru că știi cum și când să le prepari băutura favorită.

 

Știai că Bruce Willis și Ellen DeGeneres au practicat meseria de barman?

Principalele motive pentru a urma un curs de barman

Pentru a practica meseria de barman cu succes, va fi nevoie să urmezi un curs specializat. Află, în continuare, ce vei învăța concret la Bartending Institute!

În urma cursului:

-știi cum să îți organizezi spațiul și resursele în bar;

-știi cum să interacționezi eficient cu echipa, dar și într-un mod plăcut cu clienții;

-știi să prepari cele mai complexe băuturi pentru că ai suficientă pregătire practică și teoretică;

-îți oferim susținere chiar și după finalizarea cursului, prin recomandare pentru angajare, dar și în alte feluri (vezi mai jos);

-ai un nivel superior de calificare, care îți va fi de mare folos pentru a obține cele mai avantajoase joburi;

-vei beneficia de o cotă mai bună pe piața muncii;

-vei participa la evenimente exclusive Bartending Institute;

-îți oferim posibilitatea de a reveni anual la un modul de training pentru refresh;

-vei putea merge să lucrezi (și să te distrezi) oriunde în lume, deoarece diploma pe care ți-o eliberăm este recunoscută internațional;

-ești un barman cu stil (pentru că vei învăța direct de la Stil Masculin);

-faci parte din comunitatea Bartending Institute.

Comunitatea Bartending Institute este un spațiu rezervat cursanților și absolvenților școlii.

Aici vor avea loc evenimente exclusive, iar membrii se vor bucura de avantaje precum: parteneriate, networking, discount-uri, cursuri dedicate la prețuri reduse sau bar mobil pentru evenimente.

De ce să alegi Bartending Institute?

-Suntem prima Școală de Calificare pentru Barmani din țară, introducând meseria de barman în Codul Ocupațiilor din România;

-Vei fi îndrumat de traineri cu peste 14 ani de experiență în țară și în străinătate;

-Cursul se desfășoară după-amiezele, pentru a putea lucra concomitent;

-Te alături comunității Bartending Institute, împreună cu alți 406 de barmani calificați, care au urmat deja cursurile noastre și se bucură de succes și distracție;

-Te vei pregăti la aceeași Școală care a dat deja 3 campioni naționali: Marius Nica (Locul 1 la Campionatul Național de Barista 2012), Paul Sfîrlea (Locul 1 la Monin Cup România 2014 și  Locul 1 la Diageo Reserve World Class Romania 2015) și Bogdan Caian (Locul 1 la Etapa Jameson din cadrul competitiei Marathon Romania)

de barmani calificati

ani experienta

de diplome folosite in afara tarii

cocktailuri facute in timpul cursului

Ce presupune acest curs de bartending?

Cursul Bartending Institute este bazat pe 3 piloni:

1. Ai parte de pregătire teoretică solidă – 240 de ore

-primești suport de curs;

-îți punem la dispoziție cărți de specialitate, de autori precum Salvatore Calabrese

2. Înveți prin practică – 480 de ore

-faci exerciții și experimentezi cu băuturi reale,

-primești îndrumare individuală și personalizată;

3. Primești suport chiar și după absolvire

-devii membru în comunitatea Bartending Institute

-te bucuri de refresh gratuit pe viață (poți reveni anual la un modul de training)

PROGRAM

Cursul se desfășoară după-amiezele, pentru a putea lucra concomitent.

-240 de ore de sesiuni teoretice;

-480 de ore de sesiuni practice;

-practica o vei face cu băuturi reale.

-Cursul Bartending Institute este Acreditat de Autoritatea Națională a Calificărilor – ANC

-Vei fi îndrumat de traineri cu peste 12 ani de experiență în țară și în străinătate

-2 dintre foștii noștri elevi au devenit campioni naționali: Marius Nica (Locul 1 la Campionatul Național de Barista 2012) și Paul Sfîrlea (Locul 1 la Monin Cup 2014 și Diageo Reserve World Class 2015)

406 de barmani au obținut diploma de calificare în urma cursurilor Bartending Institute, iar 61 dintre aceștia le-au valorificat deja în străinătate.

Bogdan, un fost absolvent al cursurilor noastre, a avut plăcerea de a lucra într-unul dintre cele mai cunoscute localuri din Ibiza, Cafe del Mar.

Diploma pe care a obținuț-o în urma finalizării cursului de barman la Bartending Institute i-a oferit o credibilitate mai mare în fața managerilor la interviul de angajare. Datorită faptului că a învățat la curs care sunt diferențele dintre brand-urile premium de vodka, cum se echilibrează o băutură, plus alte cunoștințe, a putut chiar să modifice meniul la Cafe del Mar.

La Cafe del Mar s-a pus accentul pe speed service, iar Bogdan s-a impus datorită free pouring-ului pe care l-a învățat la curs, pe care îl face cu ambele mâini. Tot acolo a ajuns să facă cea mai bună cafea, dar era singurul barman dintre cei 9 care făcea latte art.

12027743_887207978000279_1830078585636563256_n

Ne poți vizita oricând gratuit și fără obligații! Deoarece urmarea unui astfel de curs este un angajament de durată, îți oferim posibilitatea de a vedea prima dată cum se desfășoară propriu-zis.

Poți vizita oricând grupele de barmani care se pregătesc în acest moment, pentru a vedea care e atmosfera, cum sunt trainerii și nivelul de pregătire al cursanților. Pentru a face acest lucru, scrie-ne un mesaj mai jos și îți răspundem în cel mai scurt timp posibil.

Știm că un astfel de curs reprezintă o adevărată investiție în educația ta profesională. Dar numai cu o pregătire solidă poți obține cu adevărat succesul în această meserie frumoasă – cea de barman. Pregătește-te alături de noi și îți oferim posibilitatea de a plăti în 3 rate egale. Detalii mai jos.

Dăm startul următorului curs în luna martie, iar locurile sunt limitate, tocmai pentru a ne asigura că fiecare cursant primește atenție și indicații personalizate.Cursurile au loc în Cluj Napoca și în alte orașe. Dacă ești dedicat și conștiincios, promisiunea noastră este că vei fi bine pregătit la final!

Știm că aceasta este o decizie importantă, și tocmai de aceea îți stăm la dispoziție și îți răspundem la orice întrebări sau nelămuriri ai avea. Completează formularul de mai jos și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Contact Form Demo (#3)

Înscrieri și informații suplimentare:
0758.279.159

0742.150.705

mail: office@calificarebarman.ro