Trainerul nostru are următoarea experiență:
Finalist World Barista Championship 2017
Locul 2 Latte Art 2016 Throwdown Cluj Napoca
Absolvirea cursurilor Scae Basic si Intermediate.
Cursul este structurat în felul următor:
2. Fructul arborelui de cafea
3. Arborele de cafea
4. Unde crește cafeaua
5. Top țări producătoare
6. Diferențe dintre Arabica și Robusta
7. Metode de recoltare
8. Procesarea: Spălare, Uscare, Honey
9. Decafeinizarea
10. Prăjirea: Light, Medium,Dark
11. Espressorul
12. Importanța apei
13. Espresso
14. Cappucino
15. Greșeli întâlnite frecvent: Cafeaua Lungă
16. Cum se analizează un Espresso
17. Cum se creează o rețetă de Espresso
18. Pașii preparării unui Espresso
19. Factorii care afectează extracția
20. Laptele
21. Cum se curăță corect Espressorul
Ce înveți după terminarea cursului ?
-cum să faci diferența dintre o cafea preparată corect si una greșit
-cum să faci diferența dintre crema de lapte și spuma de lapte ( diferențe de gust)
-cum să-ți cunoști cafeaua cu care lucrezi pentru a extrage cele mai bune shoturi de espresso
-cum să îți perfectionezi desenele din cafea ( latte artul – Tehnici de turnare )
-cum să prepari corect rețetele de bază
-cum să prepari corect cafelele la filtru și să înțelegi ce fel de măcinătură să folosesti pentru fiecare metoda de preparare în parte
Cursul are loc doar în Cluj Napoca.
Trimite-ne un mesaj
Înscrieri și informații suplimentare:
0758.279.159
0742.150.705
mail: office@calificarebarman.ro